Sophie går videre ☺

Det er tider for alt, og det er ikke alltid at livet blir som det er planlagt.

Noen ganger blir det bedre ☺

Det siste halvannet året har gitt noen og en hver av oss noen «wake-up-calls». Pandemien har selvsagt bidratt med sine utfordringer, og personlig har jeg dessverre opplevd å miste noen nære venner, alt for tidlig i både deres og mitt liv. Livet er noen ganger sart, og få av oss vet nok om morgendagen.

Aarstein (min mann) og jeg har derfor valgt å gjøre virkelighet av min gamle drøm om «livet på landet». Vi har kjøpt oss et lite nedlagt småbruk  i Totenvika.

Planen var opprinnelig å pendle til Lillestrøm og butikken, kanskje ikke hver dag, men i hvert fall 4 dager i uken. Med lydbok på øret, kaffe i koppen og Mjøsa som følgesvenn hadde jeg faktisk gledd meg litt til dette.

Likevel, ingen av oss blir yngre, og et par helsemessige utfordring tvang meg til å tenke litt annerledes. Mange og  veldig heldige tilfeldigheter ledet til at Sophie nå er solgt til meget engasjerte, modige, dyktige og ikke minst entusiastiske Sunniva Svensson Hexeberg.

Vi er veldig sikre på at hun vil bli et veldig hyggelig bekjentskap for dere. Hun overtar butikken fra nyttår, og for alle dere som lurer, hun vil føre videre Sophies DNA som den lille spesielle butikken. Jeg har vært med Sunniva på innkjøp og jeg kan love dere at det er grunn til å glede seg til vårens herlige nyheter.

Uansett, frem til nyttår er ting som det alltid har vært – bortsett fra at vi nå starter “EIERSKIFTESALG”, og vi kan love dere noen VELDIG GODE KJØP. Etter å ha hatt butikken coronastengt i til sammen et halv år, har vi veldig mye fint på lager, og lageret skal tømmes.

Jeg har hatt 20 morsomme, til tider litt for spennende, men veldig hyggelige år med Sophie – først på Triaden, så på Torvet i Lillestrøm. Jeg har fått lov til å bli kjent med så mange fantastisk jenter og damer. Det er så mange jeg har grunn til og lyst til å takke. Mange av dere har vært med oss helt fra begynnelse, noen ganger med 3 generasjoner. Dere har vært trofaste, lojale, vist oss tillit, delt gleder og noen ganger også sorger. Dere er alle som en i særklasse

Det er derfor med stort vemod jeg skriver denne bloggen, og jeg både gruer og gleder meg til mine siste tre måneder hos Sophie. Jeg vil selvsagt spøke i kulissene i lang fremtid. Jeg har lovet Sunniva å stille opp som både lørdagshjelp og annet hun måtte kunne bruke meg til.

Jeg håper av hele mitt hjerte at dere møter Sunniva med samme velvilje og tillit som dere har møtt meg, og at dere vil være like lojale. Butikken blir som kjent til det dere gjør den til, det er egentlig dere som bestemmer hva Sophie skal være, og hva Lillestrøm skal være

Enda er jeg her, og jeg gleder meg stort til å se dere!

.

2 Comments

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.