Min SOPHIEstikerte ungdomskilde

Våren står i full blomst og sommeren står for døren.

Bjørkepollen og alt som verre er klør i nesen og svir i øynene, men ingenting kan ta ifra meg min barnlige lykke over naturens mirakuløse kunstverk.  Ei heller gleden over fuglenes morgenkonsert, nakne, sommerlakkede tær i tøffelmyke ballerinas eller den herlige følelsen av lykksalighet når jeg inntar min duftende morgenkaffe eller te på trammen.Bilde1

Våren er som et hyggelig eventyr, med nostalgi, romantikk, lengsler og selvfølgelig «lykkelig i alle sine dager».  Den byr oss drømmen om sommeren, florlette kjoler, is, jordbær, langsomme tanker og bobler i duggfriske stettglass – et spektakulært ungdomsserum.bilde 3

For mens ukeblader og magasiner fyller spaltekilometer med bikinilinjer, hårfjerning, trening, dietter, antiaging, fillers & botox, nyter jeg duften av hegg og syren på min morgentur med verdens lykkeligste hund, myser mot solen, eller lar regnet piske meg i ansiktet. ipzy2

Rynker er kult, og naturen har sin egen skjønnhetsavdeling. Selvfølgelig kunne jeg løpt, eller løftet vekter på et treningssenter. God helse er ingen selvfølge og for de fleste av oss er den heller ikke gratis.  Alle må finne sin vei. Jeg nyter vårens store og små underverker på blå resept –  og en morgentur med hunden, før verden har stått opp, uansett vær, er som en SOPHIEstikert ungdomskilde.walk 2

Vårglad ungdomshilsen fra

Helene hos SOPHIE

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.